Netwerkevenement 14 Juni 2022​

Werkhorst 36, 7944 AV Meppel
13.00 - 18.00

Nu Beschikbaar!!

Eman gaf zichzelf een kans en brengt de kansen nu naar Meppel!

Een unieke kans om kennis te maken met Eman Alghadban, Charles Ruffolo en Joseph Oubelkas. Maar ook om uw eigen netwerk een boost te geven. 

Eman Alghadban
Eman Alghadban
Charles D.A. Ruffolo
Charles D.A. Ruffolo
Joseph Oube;kas
Joseph Oube;kas
Eman Alghadban

Over

Eman Alghadban

Eman Alghadban (47), moeder van vijf kinderen studeerde af als docente Frans aan de Universiteit van Damascus. Toen ze tien jaar gewerkt had aan een middelbare school in Damascus werd ze, om haar kinderen te beschermen, gedwongen te vluchten voor de oorlog in Syrië. Een barre tocht vol verschrikkingen bracht haar via Libanon, Turkije en Griekenland uiteindelijk in 2017 naar Nederland. Ze heeft geen tijd verspild, maar maakte zich in recordtempo de Nederlandse taal eigen en volgde een opleiding tot tolk. Midden in de Corona-crisis begon ze in 2021 haar eigen bedrijf ‘Eman Consultancy’, dat gespecialiseerd is in tolken, vertalen en in het geven van privé-lessen. Hiermee helpt ze nieuwkomers om, net als zij, de Nederlandse taal te leren. Haar enorme inzet, energie, wilskracht en onbegrensde hoop leverden haar de kwalificatie ‘Power Woman’ op en maken Eman tot een voorbeeld voor haar kinderen, maar ook tot een bron van inspiratie voor iedereen die met haar te maken heeft.

En nu heeft Eman de volgende stap gezet om haar netwerk uit te breiden (en dat van een ander) en tegelijkertijd een platform te bieden voor inspiratie, ontwikkeling en educatie, maar ook een klein beetje ontspanning. Op 14 juni organiseert zij het eerste Eman Consultancy Netwerk Event.

Op deze dag brengt zij niet alleen ondernemers bij elkaar, maar biedt zij ook studenten de mogelijkheid zich te laten inspireren door haar tomeloze energie en positiviteit.

Een unieke kans om kennis te maken met Eman, maar ook om uw eigen netwerk een boost te geven. Eman gaf zichzelf een kans en brengt de kansen nu naar Meppel!

www.eman-consultancy.com

Charles D.A. Ruffolo

Over

Charles Ruffolo

Charles Ruffolo is een internationaal spreker, schrijver en uitgever. Toen hij zijn vrouw, Herma, ontmoette (hij was als Amerikaans militair gelegerd in Nederland) besloot hij voor de liefde in Nederland te blijven. Hier begint zijn imposante maatschappelijke carrière, waarbij hij al snel furore maakt als The NetworKing.
Ruffolo is een specialist op het gebied van netwerken en een veelgevraagd spreker op een oneindige reeks bijeenkomsten. Hij haalde president Clinton naar Nederland en was als bruggenbouwer betrokken bij vele projecten.
Naast zijn commerciële activiteiten heeft Ruffolo 3 boeken geschreven en heeft de Giving Back Foundation opgericht; Een stichting, die zich inzet om talentvolle jongeren, voor wie studeren geen vanzelfsprekendheid is, kansen te bieden.
Een lezing van Charles Ruffolo geeft energie en inspireert. Het biedt concrete handvatten om je eigen netwerk te ontwikkelen en op de juiste manier in te zetten voor succes. Zowel persoonlijk als maatschappelijk.

www.thenetworking.com

Joseph Oube;kas

Over

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas zat onschuldig vast in een Marokkaanse cel tussen 2004 en 2009. Hij was toentertijd een succesvol ondernemer, wiens leven door een bizarre speling van het lot een onvoorstelbare wending nam. De impact daarvan was enorm, maar het brak hem niet. Het leerde hem dat mentale veerkracht essentieel is voor ondernemerschap en andere aspecten in het leven.
Joseph heeft 2 boeken geschreven: “400 brieven van mijn moeder” & “Gezondheid liefde vrijheid”.

www.josephoubelkas.nl

Netwerkevenement
14 Juni 2022​

Bestel uw tickets nu!!

€35,00

(Incl. BTW)

programma

13.00 Ontvangst 
13.15 Opening door Eman Alghadban
13.30 Presentatie door Eman Alghadban
14.00 Energieke lezing door Charles Ruffolo
15.00 PAUZE
15.15 Inspirerende lezing door Joseph Oubelkas
16.45 Q&A
17.00 Gelegenheid tot netwerken
18.00 EINDE

×
×

Cart